Menu Sluiten

Mijn bedrijf vermelden

Je kunt je bedrijf gratis op deze site laten vermelden. Het enige wat we in ruil daarvoor vragen is een linkje terug naar onze website. 
We vermelden alleen dj’s, drive-in-shows en verhuurbedrijven op deze site. Wil je als webshop adverteren? Neem dan contact met ons op.

De vermeldingen op deze site worden in een willekeurige volgorde weergegeven.

Wil jij jouw vermelding extra laten opvallen?

Kies dan voor één van de onderstaande mogelijkheden.

Uitgebreide vermelding

De uitgebreide vermelding is de meest opvallende vermelding. Naast de standaard gegevens wordt ook een logo of foto getoond in het overzicht, evenals een introductietekst en een “meer informatie” knop.

Als een bezoeker daarop klikt komt hij op je eigen detailpagina met daarop extra foto’s, videos, een uitgebreide tekst en een contactformulier. Dat contactformulier wordt rechtstreeks naar jouw e-mail adres gestuurd.

Bovendien staat de uitgebreide vermelding altijd helemaal bovenaan, zelfs boven de “filter op locatie” functie. Uitgebreide vermeldingen worden ook niet gefilterd en blijven dus in elke regio bovenaan in beeld staan. Dat maakt de uitgebreide vermelding ideaal voor landelijk werkende bedrijven.

Interesse? Stuur een mailtje naar adverteren@licht-en-geluid.com.

€ 195,00 exclusief BTW per jaar

altijd-bovenaan

Altijd bovenaan

De gratis vermeldingen worden op een willekeurige volgorde weergegeven. Dat betekent dat je vermelding elke keer als de pagina wordt bezocht op een andere plek staat. 

Met de “altijd bovenaan” uitbreiding zorg je ervoor dat jouw vermelding altijd bovenaan verschijnt, boven de andere vermeldingen dus.

Bovendien gebruiken veel van onze bezoekers de “filter op locatie” functie om bedrijven uit hun eigen regio te vinden. Met deze uitbreiding weet je zeker dat klanten in jouw regio jou als eerste zullen zien!

€ 50,00 exclusief BTW per jaar

tip-label

TIP label

Wil jij jouw vermelding extra laten opvallen? Voorzie jouw vermelding dan van een fel blauw “TIP” label! 

Zeker in combinatie met bovenstaande “altijd bovenaan” uitbreiding weet je zo zeker dat potentiële klanten jou niet over het hoofd gaan zien!

€ 25,00 exclusief BTW per jaar